Sign in to follow this  
Guest misho

My Scenery is not there!!!

Recommended Posts

I dont know why. I compiled everything. I set my extents....still dunno why it does not show up. Please help.RegardsMoses

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Yeah....I'm using windows xp home. I think there is a problem with XP and terrabuilder.Any help would be nice.RegardsMoses

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is - XP does not allow proper running of BAT files (which is what TB runs with). This will be fixed in the upcoming version.Did you get any DOS windows to apear with "bad file or command line" message?

Share this post


Link to post
Share on other sites

SWEET! Thanks. Is there a current way to bypass that batch file problem?Will it be freeware or payware?regardsMoses

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually, yes.I have a hunch that by renaming BAT files to CMD will fix the problem. You have to "catch" the batch files before they get deleted, because when TB is finished with them, it destroys them. That may prove difficult, so you might as well wait for the release.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. I'll wait. Will the fix be for both LITE and PRO versions?RegardsMoses

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this