Sign in to follow this  
bob.bernstein

Help - wind rotation - X post from scenery

Recommended Posts

I need some help to find out what is going on here.Before I rebuilt my machine I had a macro ( see attached )doing a water fountain (or Flag) complete with wind rotation,conditional on direction and a nice waver courtesy of teh FStimer. I know the code needs cleaning up but it was working.After the rebuild I now get a flickering texture. It flickersbetween the transformed location ( rotated ) and theunrotated location ( N-S).In desparation I have progressively cut back the API and nowam running the cut down version under. I still get the effect!Any clues ?ThxPatrick F>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Area( B %1 %2 22 ) mif( %12 ) IfVarRange( : 0346 %12 5 ) mifend PerspectiveCall( :Pos ) Jump( : ) :Pos mif( %11 ) RefPoint( 3 :End %1 %2 E= %11 V1= %10 V2= 208 ) melse RefPoint( 7 :End 1 %1 %2 V1= %10 V2= 208 ) mifend SetScaleX( :End 0 0 16 ) ; Scale=1 Call( :Begin ) :End Return :BeginTransformCall( :posWrotate2 0 0 0 0 0 0 0 0 C74 ) ;water jet position 2Return;-------:posWrotate2Points( 0 0 0 -63 ; 0 0 89 -63 ; 1 0 89 2 ; 2 0 0 2 ; 3)LoadBitmap( 0 L6 EF 0 0 0 ACT2k_wind.bmp )TexPoly( a 0 13 40 1 13 251 2 90 251 3 90 40 ) ;FrontTexPoly( a 3 90 40 2 90 251 1 12 251 0 12 40 ) ;BackReturnEndA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

have you asked anyone else to test your macro? If it worked before you rebuilt your machine, what makes you think the problem has something to do with the macro?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this