Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Piper_Pilot

Aircraft loading Problem

Recommended Posts

Guest Piper_Pilot

Hey Guys,Last week my aircraft, the T7 and 57, were working fine. Then tonight, I went to load the T7 and it loaded then fs crashed. So I restarted and tried the 57, same thing. So I don't know what to do. Nothing has changed, and the only problem I had before was that the load editor for the T7 did not work because of the registry key, but that was fixed and all was fine. Can anyone point me in the right direction?Thanks,Adam Yeagle

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,640.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...