Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest sssspecialista

757 load manager

Recommended Posts

Guest sssspecialista

Hi to all.I am reinstalling now my 757. I have put every file in its place but when trying to open the load manager an error appears and the load manager closes.Any idea?Regards

Share this post


Link to post

Alvaro,Do you have .Net installed? If you do a search you will see that lack of .Net has caused problems in then past with the 757 LE.John R

Share this post


Link to post
Guest sssspecialista

I desinstalled .net framework 1.1 and I have installed 2.0 and 3.0 but it still does not work.

Share this post


Link to post

It might be worth trying installing 1.1 again. Mine is ok with or without but there are examples of others who needed 1.1.If this fails, what exactly is the error message; or does it just revert to desktop?John

Share this post


Link to post
Guest sssspecialista

757 load editor has detected a problem and must closeThis is the translation of what it says in the window, then press "close" and go back to desktop

Share this post


Link to post

Alvaro,As you are re-installing, did the load editor work before. Have you changed to a different version of XP or perhaps to Vista??John

Share this post


Link to post
Guest sssspecialista

NegativeThe LE worked before. I am installing it putting each file in its place. There must be a missing archive somewhere.Thank you

Share this post


Link to post

Alvaro,You get this error if one of the 757 aircraft folders is misnamed or missing. Check that you have all 6 757 aircraft folders and that they correctly named.John

Share this post


Link to post
Guest sssspecialista

I actually have 7 folders

Share this post


Link to post

The folders look ok {the seventh is the panel foder}.Could you check your version of the load editor. It should be:Version 1.02611.21616Size 2,015,232 bytesDated 24 February 2007In the meantime, I'll try and reproduce the fault another way.John

Share this post


Link to post
Guest sssspecialista

That's my version.Many thanks for your help

Share this post


Link to post

Alvaro,Not able to reproduce so far. Something to look for:Between your original installation, which worked ok, and your new installation, which fails, what has been changed???John

Share this post


Link to post
Guest sssspecialista

I really don't know.What I am installing is a back up. The other installation was from the servers of PSS.Thank you anyway

Share this post


Link to post
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    22%
    $5,610.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...