Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest JeffJeff

T7: Fonts are installed but no letters & numbers on gau...

Recommended Posts

Hello everybody!My FS9 (9.1) just reinstalled.After PSS B777 installation using previousely backed up files I don't see letters/numbers on gauges and on setup panel (shift+8) anymore.Both "Baloo-" and "IRS-" fonts are checked and installed in "Windows/Fonts"...Everything is clickable on 2d-panels as well as in VC but as was mentioned, without letters/numbers on gauges.Would appreciate if somebody will be so kind to help!Thanks.Ilia Blekherman

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Ilia,This from the FAQ above:5.1 After installing /re-installing the 757/777, there are no letters/figures on the electronic displays?The installer installs two unique fonts into windows and, occasionally, these fonts can be missing or corrupted after an uninstall/re-install. 5.1.1 Select Control Panel - Fonts to check whether these fonts are present. If they are not there, re-install the aircraft. If the PSS site has failed, post on the forum to get these fonts.5.1.2 If the fonts are present, double click on both to try and re-install them.5.1.3 If this fails:Copy the fonts to a temporary folder.Delete them from the fonts folderRestartUse control panel to re-install the two named fonts into the fonts folder.Start 757/777Try the 5.1.3 option. If it does not work.post back.John R

Share this post


Link to post
Share on other sites

John,option 5.1.3 worked fine!Thank you for your help!Ilia

Share this post


Link to post
Share on other sites