Jump to content

Mihai Eu

Frozen-Inactivity
  • Content Count

    19
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by Mihai Eu

  1. Happy Anniversary Mihai Eu!

  2. Happy Anniversary Mihai Eu!

  3. Mi se pare mie sau statistic Paula Iacob trebuia sa fie deja moarta? Ca vad ca s-a reactivat de vreo 2 luni si are opinii. Stiu, ca si in cazul lui Ilici, wishful thinking...

  4. Paradoxul anului, daca vrei sa fii rebel, sustii puterea!

  5. Pentru a fi furati in spitale ca si pana acum, pentru a da spaga medicilor si asistentelor ca sa isi faca treaba, pentru achizitii de echipamente medicale inutile care zac nefolosite, pentru ambulante cumparate pe firmele prietenilor, pentru retete pline cu medicamente recomandate de importatori si distribuitori, sustineti campania "Lasati lucrurile asa cum sunt, legea actuala e mai buna" a Trustului Intact si a Familiei Voiculescu!

  6. LROP METAR Weather: LROP 062200Z 05030G40KT 9999 -RA BKN031 06/04 Q0995 WS ALL RWY 8829//95 NOSIG Flight radar+Live ATC ON :)

  7. O ora sa pregatesc avionul la sol...dupa 30 de secunde de zbor...UNHANDLED ERROR!!!!!

  8. Dupa ziua de azi:1. Scena e pregatita pentru Adrian Nastase.2. Unde naiba e PNL?

  9. +++++++++++++++++++++++Martinovici!! Astia ar trebui sa mai vada fotbal la ei in oras peste 10 ani.

  10. Iliescu, Voiculescu, Nastase, Geoana, Regele Mihai...Ultimul ori este senil ori este idiot, in tot cazul nu are ce cauta in Parlament. Este doar un alt cetatean roman ce a renuntat ca un las la tara asta in 47 si care a trait in Elvetia in timp ce altii au murit in inchisori.

  11. Primaria Capitalei multumeste echipei Dinamo pentru grija privind gazonul de pe National Arena (3 meciuri mai putin).

  12. La BAC:Aduceţi un exemplu de utilizare a expresiei "din fericire".- Hoţii l-au atacat pe vecinul meu şi l-au omorât. Din fericire, el nu avea bani la el.Via Bancuri

×
×
  • Create New...