Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'g1000 NXi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Member Forums
    • Welcome New Members!
    • Help Using the AVSIM Forums
    • Help Creating an AVSIM Account and Logging on to AVSIM
  • AVSIM Fixed Based Operations (FBO)!
    • Hangar Chat
    • Flight Planning
    • Virtual Reality (VR) Hardware and Games
    • Letters to the Editorial Staff of AVSIM
    • All About Us
    • Crash To Desktop (CTD) Forum
    • The Bargain Hunter's Shack
    • Classified Ads | Want Ads | Swap Meet
    • AVSIM's Round the World Race Forum
    • AVSIM Reviews Feedback
    • The File Library General Forum
    • Flight Sim & Aviation User Stories
    • In Memoriam of Tom Allensworth
    • In Memoriam
  • Microsoft Flight Simulator Forums
    • Microsoft Flight Simulator (2020)
    • MS FSX | FSX-SE Forum
    • The Microsoft Flight (2012) Forum
    • The FS2004 (FS9) Forum
    • Flight Simulator Tips and Tricks
    • Shared Cockpits | Multi-Player Forum for FSX | FSX-SE | P3D
    • MS FSX | FSX=SE | P3D Simconnect Forum
    • FSX | P3D Missions Forum - How To
    • FSX/FSX-SE Aircraft and Panel Design Forum - How To
    • FSX | FSX-SE Scenery Design Forum - How To
    • The Paint Shop - The Aircraft Painter's Forum - How To
    • Mesh Scenery Design - How To
    • TTools for MSFS Forum
    • Add On Developer's Forum
    • DX-10 Discussions, Hints and Help
  • The Prepar3D Forums
    • The Prepar3d Forum
    • Prepar3D Tips, Tricks and How To's
  • The X-Plane Forums
    • The X-Plane General Discussions Forum
    • X-Plane Tips and Tricks
  • The IPACS Aerofly Forums
    • IPACS AeroFly FS2
  • Helicopter and Rotor Head Forum
    • Rotor Head Archive
    • Rotary Winged & Helicopter Flying
  • Simulator Screen Shots, Real Aviation Photos, & Videos
    • The AVSIM Screen Shots Forum
    • Real Aviation Photos
    • Aviation and Flight Sim Video Forum
  • Hardware & Operating Systems Discussions
    • WIN11 OS Forum
    • WIN10 OS Forum
    • WIN8 OS Forum
    • The Win7 OS Forum
    • System Hardware: PC | MOBO | RAM | CPU | HDD | SSD | PSU etc
    • Video Hardware: Monitors | Multi-Monitors | Video Cards | Drivers etc
    • Hardware Controllers: Joysticks/Yokes | Throttle Quads | Rudder Pedals | Drivers etc
    • Networks | WIFI | Routers | Ethernet | DSL | Cable Modems
  • Commercial Support Forums (Hosted by AVSIM)
    • FS2Crew Support Forum
    • Mindstar Aviation Support Forum
    • The RealityXP Support Forum
    • The Official DX10 Scenery Fixer Support Forum
    • The Multi-Crew Experience (MCE) Support Forum
    • Lorby-SI Support Forum
    • Pilot2ATC Users Forum
    • The Carenado Support Forum
    • The Alabeo Support Forum
    • Aviasoft Remote CDU for Phone / Tablet Official Support Forum
    • Airline2Sim Support Forum
    • SX Airport Design Forum
    • SimSettingsManager Official Support Forum
    • simFDR General Support Forum
    • Blue Sky Star Simulations Support Forum
    • Capt. PERO Support Forum
    • Flysimware Forum
    • Mid-Atlantic Air Museum Simulations Support
    • FSReborn Series Support Forum
    • Desk Pilot - Shared Cockpits
    • PhotoSim Labs - Bahamas sceneries
    • Fulcrum Simulator Controls
    • The PILOT'S Support Forum
    • Stick and Rudder Studios
    • Honeycomb Aeronautical
    • SimFly Pad Support Forum
  • User-to-User Support Forums
  • Freeware Support Forums
  • Virtual Airlines News and Discussion
  • Home Cockpit Builders
  • Other Civil Aviation Simulators
  • International Language Forums
  • Other Forums

Categories

  • Articles
  • AVSIM News
  • File Library News
  • AVSIM Reviews
    • Hardware
    • Aircraft
    • Scenery
  • Product Announcements & Press Releases
  • What's New @ AVSIM
  • Interviews
  • AVSIM Editorials
  • Guest Editorials
  • Obituaries

Blogs

  • Tom Allensworth's Blog
  • Gaiiden's Scroll
  • Brandon's Blog
  • Jess B's X-plane blog thingy
  • Tom_Test's Blog
  • Alpha Floor's Logbook
  • GolfPilot
  • adi518's Blog
  • Chase's Blog
  • The Big Tour
  • Tales of a Wannabe Pilot
  • Farmer Looking Skyward

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


About Me


About Me

Found 3 results

  1. New today with AAO and SDXL on MSFS 2020 1.31.22.0. On the SDXL I'm unable to get the PFD and MFD softkeys, FPL, PROC, CLR, ENT, MENU keys working on the "Standard Avionics Suite for StreamDeck XL & PLUS" Profile. the G1000NXi Autopilot Keys do work, as do the keys from the "SWS Kodiak profile for StreamDeck XL". I'm at a loss on how to continue troubleshooting. Today I purchased the AAO current version and downloaded the current SD plugin from the AAO website. SDXL software version is 6.1.1.18521 The aircraft is the SWS Kodiak 100 current version.
  2. Ever since SU10 I've been having problems with the g1000 NXi. Mainly with VNAV and any RNAV approach that is supposed to have VNAV support. The issues continued today. Flying into Manila (RPLL) in the Philippines I had loaded the ILS Rwy 06 as the approach, but not a single altitude constraint loaded. I was also unable to set up VNAV with a TOD point - so, the problems continued. After completing the flight (the coupled ILS was no issue). I took a look in the Content Manager to see if there was something going on. It was my understanding that the WT NXi was now a part of the sim and that no installation or adjustment was necessary. Indeed there was no sign of the NXi as needing an update. On a whim, I did a "Garmin" search of the Installed items... there were TWO NXi's installed. I selected both to be removed. One was removed and one remained: Version 1.0.4. If this is selected there is no option to remove. I'm guessing that there is a fault in the SU10 install that leaves the previous NXi add-on installed (if used) while adding the new. I'm hoping that there was a conflict that kept the new version from working properly and that it will function normally in the next flight.
  3. I have suddenly started having an issue with the approach button not activating the glidepath when flying an LPV capable RNAV approach. Normally when pushing the APPR button just before the IAF the status on the PFD will show GP in white and, when the glideslope is captured and the diamond moves down to the center, the GP changes from white to green in the status bar and down you go. For the last couple of days, not matter how many times I push the approach button during an active RNAV LPV approach, the GP will not arm (no GP indication whatsoever on the PFD). I am using VPATH to get me to the IAF and am at the proper altitude.I have flown these approaches many times before without the issue. I have tried with different aircraft and at different airports and even with an empty community folder, but the problem persists. The APR button does still activate the glidepath when doing an ILS approach and tuned to the correct frequency for the ILS. I am wondering if anyone else is experiencing this or if any of you can offer some suggestions for me to try and fix this. Thanks.
×
×
  • Create New...