Sign in to follow this  
Guest

Project AI problem

Recommended Posts

I downloaded the project ai installer and the US airways setup.I have run the base installer and chose to overwrite my old ai flightsas I had not edited them to much.However I see only two US Air Airbus A320s at KSFO, and no other airplanes are present, only light singles and a few twins of befault colors. There must be something wrong, any ideas?.I have also cycled through the Shift-W and none of the add-on airplanes are in the air.Please Help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

If you check out the post by "Snoopy" here: http://www.projectai.com/Forum/topic.asp?TOPIC_ID=84That may answer your question. Quote:"the base pack only includes the aircraft models, no airliners. So all of you who have wondered why there is no aircraft after installing the base pack, you have to install them manually by running the .exe file found in the auto-installers! It's very simple and works excellent!"What he didn't say is that installing all the airliners will take about 2 hours in addition to how long it took you to download them because it runs Ttools after each install. I'm on my last install as I write this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's what i was worried about. I hoped that Project AI gave an option to compile the flights! :)I don't like the idea of auto compiling particularly if one that tinkers or tweaks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this