Sign in to follow this  
Guest AirBerlin

Problem with ND

Recommended Posts

hi guys!i don't know whats wrong but i got a big problem with my ND. Although i installed newest nav data the ND still shows all data placed a few miles north. the plane is on the runway and the ND shows that the airport is a few miles north. Somebody told me once that it is something with Win XP ?!thanx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Are you using SU2? This looks to be a regional setting error, ie , instead of a .This was fixed in SU2...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ehh.... yes SU2 is installed.... i don't know , but someone told me that it depends on a setting in Windows?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,Use a . (point) as decimal symbol and everything will work OK.Control Panel --> Regional and Language Options --> Regional Options TAB --> CustomizeRegards[table border=0 width="100%" cellpadding="6" cellspacing=0][tr bgcolor=0066CC][td valign=center width=50%] Charly Diaz Azcue[br /] BAW062 [br /] HC270CH[td valign=center width=1%] Q8 [/td][/tr][/p][/p][/table]

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanx...its done and works! just another question...how to load FS2k4 flightplans into FMC?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this