Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Tim W

Vanishing Sounds!

Recommended Posts

Guest Tim W

Hi all, A couple of weeks ago, before I installed the 800/900 series I lost the sounds for seat belt/no smoking and the ATTEND and GROUND call sounds. They just stopped working. I hadn't changed anything and I have no idea what the problem is. If anyone has an answer I'd be grateful to hear it.ThanksTimhttp://www.flightfactory-simulations.com/h...B_testpilot.jpg

Share this post


Link to post
Guest tbirdsport

HelloooI too have been having this problem. I also find that the overhead toggle switches only make a 'click' once and then won't make a noise after that. The problem did appear before installing the 800-900. Can't find any other reference to it in the archives. No other problems though!I guess I'll try a reinstall of the 600-900 planes, but I'm curious to know if anyone else has this issue...Cheers

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...