Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Wolverine

Engine Failures

Recommended Posts

Guest Wolverine

Hi,I have a little problem with the PMDG 737 800/900. I always get an single of a multiple engine failure during takeoff, sometimes before V1, sometimes after. It is not always the same engine it changes randomly between left and right engine. Ive cleared al the failures in the PMDG failure menu and also cleared al the failures in the flight simulator failure menu. But that doens't seem to help...Does anyone know how I can solve this ? I didn's find anything in the AOM...Cheers and tanx,Wolverine

Share this post


Link to post
Guest Vector2Final

Hey Wolverine,Here is a link to the topic covering the problem you're having:http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=sho...47044&mode=fullI was having the same problem as well. Try deleting you're FS9 config file, use the default Cessna for startup, and set the TCAS (in the styles menu) to internal. Worked for me.-Charles P.PS. They like it when you sign your message with your real name. :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...