Sign in to follow this  
Guest fotieno

HELP!! today I bought my new video card MSI GF4 TI4400

Recommended Posts

Hi all ,Today I bought the MSI GF4 Ti4400 , and I got a bad surprise , I have ATC 0% and Settings in Medium , and with the default cessna I'm getting only 8 FPS :( , I don't know how can I do !Please Help!! I want to improve my FPS !http://www.mperez.ws/MDN-Sign.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

" I don't know how can I do !" Yeah, and neither do we until you give us some more info. :)What system specs? what OS and what drivers?Is your card setup properly in your BIOS, did you remove your old drivers and setup your old drivers properly? etc....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Paul ( Master in Video Cards ) :)P4 1.5 Ghz , 1gb Ram , HD 40GB 7200 , win XP , I didn't remove the older drives , I installed the Drivers in the CD , and then I Installed detonator 29.80 , what's wrong ? do you recommend other driver? how to remove my older detonator drivers?Thanks Paul!http://www.mperez.ws/MDN-Sign.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Remove all video drivers, then reinstall from start. I think it's advisable to only have one set of drivers installed at any given time.Also if that doesn't help try reinstalling direct X. I had the same problem once and surprisingly reinstalling direct X help resolve it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this