Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Denis2

sound problem in PMDG

Recommended Posts

Guest Denis2

The sound in my just installed PMDG is not performing properly:I hardly hear the flaps/gear movements, no "bumpy" sound on touchdown etc..only the emgines are heard. Now you have to know, I formatted my harddisk completely and after doing this I installed the fs9+pmdg+sceneries etc. I just checked the fs9 cfg file and the only marks under [sound] are: SOUND=1 SOUND_FADER1=0.990000 SOUND_FADER2=0.660000 SOUND_FADER3=0.520000 SOUND_FADER4=0.300000 SOUND_FADER5=0.500000 SOUND_FADER6=0.280000 SOUND_QUALITY=2 My installed soundcard is a Creative SB Live Value of Creative labs. As you can see, no reference to this card is mentioned in the fs9 cfg file, though the card is installed allright.Does the cfg file has to be changed and/or does it need special input for the SB card, or what should I have done some else in order to solve the problem? Thanks for the help!Denis2

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...