Sign in to follow this  
Guest MikeE

737 APP disconnects

Recommended Posts

Hi people!I have been flying only the -800 for quite a time always together with fs2crew. Then i started again with the -700 for the first time the app mode disconnected when becoming active. This means HDG select or VNAV and ALT hold is enabled before to intercept and the APP mode armed. Now when the APP mode should become active the A/P disconnects, the disconnect warning sound, A/T goes to N1 G/A and the FMC deletes the route. Now you are unable to reengage the APP mode, even if you cycle the F/D. Furthermore the F/D cannot be disengaged at all for continuing raw data. I then reinstalled both the PMDG 737-600/700 + -800/900 with the latest servicepack and fs2crew (latest servicepacks too). I was then able to complete several flights with the -800 without problems. Today I tried the -700 again. When inbound LIRF to MIKSO for ILS16L (LNAV and V/S enabled, APP armed) once again the autopilot disconnected when SINGLE CHANNEL comes on, A/T spooling up to G/A, FMC route deleted, and me pretty busy :-).I don't know where problem relies, but it's rather annoying as I really love the PMDG737 especially in combination with FS2CREW. I hope you can help me.Since I don't know whether it is a problem with the aircraft (which I think) or the FS2CREW I crosspost this message in both forums.Thanks a lot, Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this