Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Tuntsa

Two CTD's when selecting rwy from FMC

Recommended Posts

Guest Tuntsa

I have got two CTD's with PMDG 747-400 in exactly same kind of situations. When decending to given altitude at approach with AP on (HDG and V/S guidance) I select DEP/ARR in FMC and there ARR from sidebuttons and the correct (given) runway to land on. When I press the sidebutton for the rwy I get CTD. Or more specifically the screen goes black and stays there until I tap ctrl-alt-del to get task manager open. That shows that the MS FS does not respond anymore.My settings are: MS FS (Upd 9.1) + PMDG 737-800/900 (1.10) + PMDG 747-400 (with latest update) + MyTraffic2006 + Updated SID/STAR's from PMDG.The first time it did this the MyTraffic2006 wasn't installed.System specs are: P4HT + 1Gb RAM + AtiRadeon X800 XTPEThanks in advance: Markku

Share this post


Link to post
Guest Tuntsa

I think problem is solved:I installed 747-400 service update on top of everything and alsochecked the order of sceneries (Scandinavian Airports, which I noticed to have also, on top of MyTraffic sceneries).I also did what they advise here:http://forums.simflight.com/viewtopic.php?t=47430Also increased my PC's virtual memory to constant 3MB.And for my system, it made a difference. Stuttering is gone and the system has at least after two fligts in 747-400 and 737-800 (PMDG's both) no crashes./Markku>I have got two CTD's with PMDG 747-400 in exactly same kind>of situations. When decending to given altitude at approach>with AP on (HDG and V/S guidance) I select DEP/ARR in FMC and>there ARR from sidebuttons and the correct (given) runway to>land on. When I press the sidebutton for the rwy I get CTD. Or>more specifically the screen goes black and stays there until>I tap ctrl-alt-del to get task manager open. That shows that>the MS FS does not respond anymore.>>My settings are: MS FS (Upd 9.1) + PMDG 737-800/900 (1.10) +>PMDG 747-400 (with latest update) + MyTraffic2006 + Updated>SID/STAR's from PMDG.>>The first time it did this the MyTraffic2006 wasn't>installed.>>System specs are: P4HT + 1Gb RAM + AtiRadeon X800 XTPE>>Thanks in advance: >Markku

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $705.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...