Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kidaamnesiac

B1900D help with cockpit

Recommended Posts

Guest kidaamnesiac

HiI have spent quite a while looking at the forums and I am growing tired, so I decided to post and hope no one gets mad at me :-)Today I bought the B1900C & D for FS9.I installed the service update for both.I load up the B1900D, with VC.All the guages are black. Am I not doing something right, or is there a problem? How can I fix it?I haven't spent the time loading up the other configurations to see if it is on all, but i assume it is.Thank you for your help (and most probably patience!)Andrew James

Share this post


Link to post
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $680.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...