Sign in to follow this  
Guest darrenthe747400

Just upgraded video card....need help

Recommended Posts

Hello,First of all here are my specs:Intel Pentium 3.2 dual core2GB DDR2 RAMWindows XP w SP2 FS9.1OLD video card was GeForce 6800NEW video card is GeForce 8800 GTS with 620 MB VRam(btw, I went from 20-25 FPS with medium to medium high settings in dense areas to 40 fps with ALL sliders MAXED out.... incredible increase in performance. 8800 is a fantastic card).BUT............Since I installed the new card I have noticed a few "bugs" with payware aircraft that were definitely not there before. For example, I loaded the PMDG 747-400 on the runway at SFO and loaded a KSFO-EDDF stored route. Once I took off the auto pilot would not engage; it kept giving the loud a/p disconnect warning sound every time I tried to engage it (I was attempting to engage it after the gear was up and the doors were closed). One of those times I pressed it it suddenly engaged. Then once it crossed the RBL way point the route disappeared and the airplane began to turn left to right to left to right. I realize this is the PMDG forum but I also had a payware 767 and when I took off on a normal takeoff the aural warning kept saying "Terrain! Terrain!" even though I was nowhere near any terrain.So does anybody know if after you install a new video card you should reinstall FS9 and all the addons? Or is there something else going on here? Any help is greatly appreciated. Thanks,Darren

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this