Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest AngeloCosma

Autobrakes De-Activating or Not Engaging

Recommended Posts

Guest AngeloCosma

Hey guys, I have troubleshooted everything I could think of on the auto brakes. Regardless whether its Takeoff or Landing, RTO or any level they do not engage, sometimes I get the Amber ABS Light, sometimes no light. There are no failures set when this happens. I have completly disconected my rudder pedals, then reconnected them and remove the brake axis controls from them and still no go. So now I have no clue whats next.Any Help is appreciated.Angelo Cosma

Share this post


Link to post
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $565.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...