Sign in to follow this  
Guest Tobruk

vatsim server not responding

Recommended Posts

New guy here can't get connected.I have tried everything including updating servinfo. When I try and log in I get an error message: "vatsim server authentication not responding."What have I missed?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hia,can you give us some more information please ?With what program you get this message ?AVC? Squawkbox? ASRC?Regards,Xavier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, sorry.I believe it is with SBrelay 1.2.I am good until I use the connect command. I can even log on with Serverinfo and check who on the various servers.But cannot get on with the sim to fly my filed plan.Oh one thing I just thought, and I'll check it later. If I set the time manually for day time when it is really night, would that cause an authentication error. I am only VFR for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK first off did you update your SB Server list?Do you have a firewall? Do you have a router?If you answer yes to any of these, go to www.vatsim.net/prc and read the Vatsim 103d setup doc for FS9. It will tell you everthing you need to know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this