Sign in to follow this  
Guest mark4phoenix

SBRelay Error

Recommended Posts

Hello,For some reason when I start SBRelay (I have FS2004), I get the following error message on the bottom 'Error 0x80040154 creating 2004 address for TCP/IP' and then FS2004 MP can't find the session.I have tried everything on the SBRelay help page.I would appreciate your help on this.Thanks in advance,Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

When I run FS9SB2MP, I get another error, 'You do not have an appropriate license to use this functionality' This whole thing puzzles me since I'm pretty sure I'm doing everything correctly.Anyway, if you can come up with anything else for me to try to get it working, please post here.Thanks,Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man this one sounds werd.What OS are you running on your computer? And if your using user profiles are you set for full access on the computer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running Windows XP Home and I don't have any user profiles except mine.Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Humm, this one is new to me. Is your WinXP firewall turned off? Go to Window's help search firewall it will take you right too it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can forget about this. I had already sent an e-mail to Russ, the creator of the program and it turned out to be a directX problem so I completely uninstalled directX and reinstalled it and everything works now.Thanks for your help,Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this