Sign in to follow this  
Guest WarTurkey86

Having some trouble

Recommended Posts

I'm a new member to vatsim and I have been trying several times to log on to squawkbox. I am running fs2002. My problem is that when I connect to squawkbox, it automatically unconnects me 1 second later and the sim says "Sqauwkbox has left the session". Then squawkbox crashes. I am running XP and have disabled all firewalls. It would be nice if someone could help me with this problem that I cannot seem to fix. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

What host program are you using?SBhost.exe or HostSB.dll

Share this post


Link to post
Share on other sites

Follow Vatsim 103d doc at www.vatsim.net/prc and try it with HostSB.dll.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that I can't download anything from vatsim... The page comes up and says the download will start momentarily but it never does... The computer just thinks and thinks... The bar at the bottom showing the page's progress in bringing the download up moves really slow and I just cancel the operation and give up before I waste 20 minutes to see what happens when the loading process completes... Do you experience this problem or is just something screwy with my machine?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, that doesn't work for me. The computer just loads forever and the download never comes up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this