Sign in to follow this  
Guest ivanjr

Position trouble

Recommended Posts

Greetings,I connect to Vatsim accross Squawkbox/FS2004 perfectly, but when I see Servinfo or Whazzup map, it situate me at miles south-east (depending of the airport) of my FS2004 position. A very strange situation.I reinstalled FS2004 and Squawkbox (with SBrelay/FSUIPC) but nothing. I uninstalled sceneries, cockpits and aircrafts but nothing.When I'm on ramp, the ATC report me that I'm situated on normal ground 20 or 30 nm SE of the airport.Please help me and sorry for my English.Thanks,Iv

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

2 things to check.First off make sure you are running Direct X 9.0b or higher.If you are, Check Control Panel -->Regional and Language settings -->Customize--> List SeparatorIf its a . change to ,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I've DirectX 9.0b.I have regional and language settings configured for Venezuelan standards, that are:Miles separator: .Decimal separator: ,List separator: ,I changed that to this standards:Miles separator: nothingDecimal separator: .List separator: ,And voil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this