Sign in to follow this  
Guest sfleron

FSDisplay looking funny HELP

Recommended Posts

Hey allThanks for all your help with the FSLed I had recently - I still haven't solved the problem, but have moved on to the FSDisplay...Well maybe not so lucky again...Attached is a picture of what happens when power is on.As you can see there's 2 parts of one segment on???Anyone seen this before.If have tested the PIC, checked cabling, checked for shorts - and everything just looks right.Nothing happens in the test, and nothing happens if I assign it in FSBUS and try to change the value in FS2004.Thanks for your patience.Best Soren Fleron

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Just turn the connector the other way around... :-)George DorkofikisAthens, Greece

Share this post


Link to post
Share on other sites

True, the displays do look to be upside down ;)The connector goes on the left with the decimal on the bottom right :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

ahhhhhh UPS - sorry guys...I did actually look at a picture at Mikila's webpage - so I connected the stuff like that... Have a look at the picture...Thanks a lot ;-)Soren

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this