Sign in to follow this  
Guest

Radeon 8500

Recommended Posts

I've built a new system and decided to go with the Radeon 8500. I am generally happy with its FS2002 performance except for one thing: my shiny/reflective textures have disappeared, replaced with a dingy grey. I suspect there is some obscure settting I am missing, and yes, I do have the appropriate FS option in the aircraft menu checked. Any help would be greatly appreciated.TomMSI KT3 UltraXP1900Radeon 8500512 MB DDR 2700 333

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I also have the 8500 and, though it was rough in the beginning, I've grown very fond of it. First off, what drivers are you using? The problem I had was the reflective textures would cover the entire aircraft (and I mean entire, rubber tires and all and it would almost be a totally chrome aircraft) if I had reflections on and T&L selected (both using FS2K2).I turned T&L off (or reflections) and it fixed it. This was a very reproducible event.So, I switched to that latest beta drivers at the time and it fixed the problem. Right now, I'm using the 6071's (get them at http://www.rage3d.com) and they work great and are pretty fast.Hope this helps. If you have any more problems, please let me know.Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Chris,I'm using Omegas, per someone else's recommendation, and that fixed the problem. I needed to use a registry cleaner to help completely uninstall the old driver.Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this