Sign in to follow this  
Guest

No roads in Europe?

Recommended Posts

Hi,I hesitated to request help for this issue, but I couldn't find a solution to my problem.I have North America and Europe default sceneries installed, but I can see the roads only when I'm in America. No roads in Europe, England, France or Italy. I can't understand what's the point. Maybe I haven't some roads .bgl file for Europe? Can someone help me?ThanksFrancesco

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

hmm, there are roads in Europe though far less than in the USA (Microsoft forgot most roads except major highways for some reason. But then, they also forgot some other things).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suppose there are ;-)The point is I can't see them. And it can't be a setting problem, since I do see them in America with the same setting...Francesco

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. i dont think you missing all to much :(2. did you try a re-install???3. can you see roads around addon-sceneries ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh, RedOctober is right when he says you aren't missing anything by not seeing ugly grey lines running around the continent :(. Nonetheless, roads are nice to have for VFR purposes if nothing else. Here is a place which I know for a fact has a road, so you can verify it on your comp. Take off from EHNP (Noordoostpolder Airport) in Emmeloord, Holland and fly due east for about 30 seconds. You should see a major road named A6 directly below you. If you still can't see any roads then I can only think that your scenery.cfg is screwed up somewhere.-Derek

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found what was the matter.I compared my directories' files with CD .cab scenery files. They were many less. Tried to extract files from the .cab directly by Winzip, and I had an error about in the middle of the extraction. Actually, when extracting a certain file Winzip encounters problems, so it stops extracting, and the files following the corrupted one are not extracted. So I bypassed the corrupted file, and extracted manually the remaining files.Then I checked all the other scenedb directories, to see if the thing happened to them too, and I found a certain number of similar situation.Surely my CD has some problems. Francesco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this