Sign in to follow this  
Guest

ATI Radeon 8500/blurry panel

Recommended Posts

Hello everyone,I'm trying to set my Dad's computer up with FS2002, but he's using an all-in-wonder Radeon 8500 (128M) which is mostly for video editing. . .anyway, FS doesn't look bad except that the panel themselves seem to go out of focus and the mouse leaves trails. Then after a second or so the panel snaps back to a sharp image and then the process repeats. Anyone know what to do to fix this? Thx!-drewdad's system:WinXP ProIntel i850 w P4 1.71024M PC800Radeon 8500 All in wonderand WAY too much junk running in the background :-lol :-hah

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

make sure you not only have the lastest drivers from ATI but that you are using 32bit colour . :) Capt.Richard Dillon (KATL)www.jetstarairlines.comhttp://hifi.avsim.net/activesky/images/wxrebeta.jpghttp://jdtllc.com/images/RCsupporter.jpg"Lets Roll" 9/11 -----------------------Specs AMD 1600 XP MSI KT 266t pro2 512MB DDR 2100GF3 ti 200 64MB SBliveCh Products Yoke and Pedals(usb)Windows 2000 Serivce Pack 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I normally get this using FSAA, can't recall if it's only with performance or quality mode though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8x aniso + 2x smooth + quality + 1280x1024 = blurry panel on radeon 8500 128 MB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this