Sign in to follow this  
Guest Jozef_K

Defunct ILS

Recommended Posts

Hi,Can anyone explain why some airports supposedly with ILS do notwork. Case in point at present is Tocumen, Panama (MPTO) and Lagos,Nigeria (DNMM) for which all ILS`s do not work. Has anyone flown tothese airports and found the ILS to work?? I am using third party airports incidently. Only one runway atLagos has a working ILS (19R 108.10). All others are inoperative.Any help as to how to resolve this would be very appreciatedYoursJohn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

What do you mean by "don't work?" You can't auto-land or you don't pick up the localizer?Third party huh? You better ask the authors this question.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have just checked Tocumen (MPTO), runway 3R, ILS 110.70 (ident INAT) and the ILS works just fine with me. It is in the default FS2002 scenery, so it should work with you too. But as someone else stated, it might be third party scenery which causes your problem. Disable any additional scenery for Tocumen and check again. And did you use any FS2002 default aircraft to check it? Jozef Kusters http://httpd.chello.nl/~j-kusters/logo.gif [link:Ourworld.compuserve.com/homepages/Tradewind/"]Visit TCA TradeWind ][/font

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this