Jump to content

Sign in to follow this  
Guest xoio

Damian - surface winds missing in 1.85 ???

Recommended Posts

Guest xoio

Morning,I shall run a few test to see at what level this starts to occur, but after updating from 1.80 to 1.85, my surface winds & up to a lowish altitude (I'll double check this,) always want to be: 360 / 0 ... No matter where in the world i am, or at what altitude the Airport is. I haven't touched FSUIPC. ALL was working perfectly before in ver 1.80 (except for the update problems, which now seems to be fixed.)Is anyone else experiencing this?, or am i going mad :-)Look forward to an answer.Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al,After V1.85 was released, NOAA again modified the format of their METARs. This shifted the data that AS uses for surface winds. You're not going crazy...............yet!!Hope this helps,JimActiveSky Support

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest xoio

GrrrrWhat a Jip! *chuckle* :-)Why can't people stop fiddling with things ..... Whats that old addage....? "If it works, don't break it."Good Luck in sorting our the wee prob sir, I'm sure you'lll have it licked soon enough.Apart from that... A.S. is a FANTASTIC Product!!! :-)Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...