Jump to content

Sign in to follow this  
Guest TrafficTraffic

lost all winds

Recommended Posts

Guest TrafficTraffic

On my first AS 2004.5 flight (purchased last weekend), I flew KDEN-KBOS, and as I descended into KBOS, winds aloft went to zero inside FS. However, on the AS panel, it was showing winds of 50-70kts for my altitudes. Upon arriving at KBOS, with the METAR showing 11kts, I had calm conditions inside FS.What could cause this?I started with FSUIPC weather settings at their minimum, but I was being hammered by frequent large baro changes enroute at FL370. Some resulted in instantaneous 100' altitude fluctuations. I tried to reenable baro smoothing (5sec/mb) inside FSUIPC. I might also have reenabled winds aloft smoothing. Could that have caused this problem?The FSUIPC baro smoothing seemed to have zero effect as far as I could tell.Lee Hetherington, PP-ASEL (KBED)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest TrafficTraffic

It is not checked. Note that I also didn't have the surface winds at KBOS.I'll see what happens next time I fly with AS.Lee Hetherington, PP-ASEL (KBED)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...