Jump to content

Sign in to follow this  
Guest mjtibbs

ASX - Strange IAS readings at transition altitudes

Recommended Posts

Guest mjtibbs

Hi,I have made numerous flights with ASX and default FSX aircraft.However, Some flights, when I am in the airbus or boeing at > 18000ft, my IAS temporarily gives a reading of "000" with my thrust levels remaining at 65 - 70% which it was holding whilst maintaining the IAS of 290kts before "glitching".the proper IAS reading soon kicks in again, but every time it does, it causes my a/c to overspeed as the IAS shows at 400+ knots initially, requiring soiler deployment to get back to a desired speed.I'm trying to figure out of this is due to ASX or if its an issue with the BETA versions of FSINN for SP1?anyone else experience this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest mjtibbs

thanks... I should have thought of this before posting!regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...