Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Copyritepunx

Continuing Issue- Temps Aloft

Recommended Posts

Guest Copyritepunx

I am experiencing a constant issue with temps aloft with ASV 6.5. The plane will get up to about FL300, go for awhile, hit some turbulance, and start to fall out of the sky. Here are some screenshots which need some explaining.176733.jpgThis is the unpaused or running condition. Temperature is -4 C, WAY ABOVE normal Lapse Rate. I set continuous thrust to try and keep up with the plane, but as you can see on the PFD, the airspeed is bottoming out, and therefore VNAV is disconnected. The plane continues to slowely work it's way down under this interesting conditions.176735.jpgThis condition is a paused state. As you can see, the temp is now right where it needs to be at -23C. All the other instruments are obviously not effected, as I am unable to keep this when unpausing. Take a look! Please let me know what you determine ASAP, as I simply cannot fly like this.Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...