Sign in to follow this  
pietje

Problem installing ASv6 in Vista

Recommended Posts

Hello I'm a fresh one here,a dutchy and my english not to good.But I hope you can help me.I run FS9 on a 64 bit Vista.Everything runs well except ASv6.ASv6 installs perfectly,but when I start it up,an error message pop-up.It says"error accessing internal compenents (unencrypt step4-,pleaserun repair option via the ASv6 setup.exe to replace required files.The install path I use is different then where ASv6 normally installs.I use program files/microsoft games,instead off program files(x86)/etc.When I use the repair I cannot change the path,and the repair placesASv6 to the Program files(x86) and the error stays.What can I do about it.Because I cannot get the actual weather.I use also the newest FSUIPC. Who can help ?Best regards Jeen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Jim,Uninstall ASv6,and did what You wrote.When I start ASv6 for thesecond time,same pop-up.I don't know what this error do,and of it harmanyway.But I like a ASv6 without errors.regards Jeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

He Jim,Now its running,I really didn't know that I had to runthe AVs6 program after install also had to run as aadministrator to,afterwards thinking logical.Thanks Jim for the helpful hints with the administrator rights regards Jeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this