Recommended Posts

Hey,Today I bought both ASX and X Graphics at simmarket and ASX works perfectly. However, I felt that X Graphic's installation took very long and furthermore it won't load after installation: I get a message that X Graphics has encountered a problem and needs to close.The error log shows the following:EventType : clr20r3 P1 : xgraphicsengine.exe P2 : 1.0.0.291 P3 : 465a3b7e P4 : system P5 : 2.0.0.0 P6 : 461ef191 P7 : 2bb2P8 : 40 P9 : system.net.sockets.socket I am running XP.. Let me know if you need more info!Thanks in advance,Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hey,Unfortunately, uninstalling and reinstalling with my anti-virus off did not work as I am still getting the same error.I hope there is some other way to solve this problem!Thanks,Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moreover, I have downloaded the X graphics setup file again from simmarket (because I thought there might be something wrong with the downloaded file) and I have also reinstalled .NET 2.0. However, none of these potential solutions works..I also tried installing the X graphics service update 2.0 hoping that it would work, but I was not able to install the update as it gave an error that X graphics was not found on my system. Maybe this information could help!Thanks,Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this