Jump to content

Sign in to follow this  
Guest DC3 Pilot

DC3 view problem

Recommended Posts

Guest DC3 Pilot

All was well :-) And then . . . I must have hit something on the keyboard inadvertently :-) But it's permanent (rebooting doesn't correct it; and it affects all my saved flights).The problem is that when I use the hat switch for its eight viewpoints, it shifts me into Virtual Cockpit mode. Another symptom of the change is that when I switch to Co-Pilot Panel, it doesn't switch, it just superimposes the Co-Pilot panel over the Pilot panel -- you see two compasses, for example.Can't figure out what caused the change. Any suggestions will be most welcome.BTW, the around-the-world (twice) exercise is on . . . have gotten all the way from KAUS to KBVO (2 flights) :-).Best,Gary

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest DC3 Pilot

Here's a better description of the problems, with more detail:1) If I use the mouse, and click on the "CP" icon, from the Pilot's seat, the view switches to the Co-Pilot seat. No problem. But if I either use the keyboard (Shift+3) or my CH Throttle Quadrant button to which I've assigned Shift+3, I get the overlaid Co-Pilot seat view where you see two compasses. Prior to a few days ago, the Shift+3 (and CH button) produced the same result as the "CP" icon.2) In spot plane mode, I use the hat switch to check out the aircraft. Previously, if I held the hat switch in a given position, the movement was continuous (i.e., you could move all the way around the aircraft without releasing the switch). Now, however, the button only works incrementally -- if you push it in a particular direction, the view will move a slight bit, then stop. To move further you have to relase and re-push it. All of this worked perfectly for months. This just started when I booted up a few days ago. Have no idea what caused the changes. I suspect there may be other effects I just haven't discovered yet.Thanks for any ideas.Gary

Share this post


Link to post
Share on other sites

GaryIs this problem with your MAAM-SIM aircraft only?If not, then I think you're far more likely to find a good answer or two over at the main Avsim forum. I, for one, have never experienced what you describe so can't think what might be your problem. One thing I would try is letting FS rebuild your FS9.CFG file. I suspect that might sort your difficulties.MarkMark "Dark Moment" BeaumontVP Fleet, DC-3 AirwaysTeam Member, MAAM-SIM[a href=http://www.swiremariners.com/cathayhk.html" target="_blank]http://www.paxship.com/maamlogo2.jpg[/a]


_________________________

 

Mark "Dark Moment" Beaumont

VP Fleet, DC-3 Airways

Team Member, MAAM-SIM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...