Sign in to follow this  
Guest

HGBH Gauge Error ?????

Recommended Posts

I uploaded some new planes and now my FS doesn't want to go past the splash screen. It shows this Error and asks for an "open registry create" but doesn't do nothing when i hit OK...????? What should I do????

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Raffee, I have the same problem just started and I don't remember which aircraft I loaded.I get the same message and I keep hitting ok till the aircraft screen comes up.I hope someone has a answer for it or I will just uninstall and start all over. JeffG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, funny you should mention it, We're building a GAF Nomad and I d/l'd the 2k version to give a look at how he did the panel and it has gauges with those prefixes. I don't know if that's the plane you d/l'd but I'd go into the gauge folder and pull out all the ones with that prefix. See if that ends the error. good luckjoe

Share this post


Link to post
Share on other sites

RaffeeThat's could be caused by Chuck Grimes C172 panel. If you have it, trying deleting the DF182_ALT_AIR gauge from the Panel.CFG in Window00 and Window04. Just discovered this last night.AlAhhh, just went to Flightsim.com and see that Chuck has an update for the C172 panel (CG172R11.ZIP) that fixes the problem. Apparently only XP users have that problem with his panel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this