Sign in to follow this  
Guest fisherm

aircraft don't display on create a flight screen

Recommended Posts

I just installed a new NVIDIA GEFORCE 7600 GS video card and now when I open up FS2004, there is a black screen where the aircraft are usually shown on the create a flight area. I had just discovered that my fs9.cfg was still showing my old ATI card, so I deleted my existing fs9.cfg and let FS2004 build a new config file. The correct video card is now listed but still no aircraft are displayed on the create a flight screen. I can see them after I click Fly now and I am sitting at an airport.Dimension 4600 2.8GHZ Pentium 4 non-hyperthread1 GHZ Ram73GB 10000 RPM Raptor HDNVIDIA GEFORCE 7600 GS AGP 8X videoThank for your helpMike Fisher

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Its an Nvidia quirk when your AA is set past a certain amount. I think 6 or higher makes the planes in the preview panel dissapear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem. Press alt + enter and switch from full screen mode to windowed mode. You should have your preview screen in windowed mode. It is an Nvidia problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What I ended up doing is uninstalling it and reinstalling with the drivers from the CD that came with the card. I started having issues after I downloaded the latest NVIDIA drivers from their website. The card is from PNY so perhaps it has an issue with actual NVIDIA drivers, although I understand its an NVIDIA chip.Thanks for everyones help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this