Sign in to follow this  
flysupersonic

AutoPilot issue

Recommended Posts

Hey guys,I am a big fan of flying the A 310's, but after downloading the A310 panel by Simon Topmann i have had problems with turning on the autopilot. This is what happens: I click on the master cmd switch it turns out and turns off right away and gives me the disconnect sound. I have downloaded all the patches but that didnt seem to fix it. I was wondering if someone had this happend to them and if they knew how to fix it, or is something im doing wrong. Thank you ahead of time. Air powerr

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,I had a simular problem with the PMDG aouto throttle it would behave the same as you described. I found that I needed to have the generators and perhaps some other auxilary functions turned on. I never would have expected it.Thanks!Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey, Thanx for the reply, hmm i didnt know that either im going to try that and see if i get any results, but im thinking it might be a config problem. Ill try what you mentioned and go from there.Thanks!Air powerr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this