Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Rogerox

Runway Markings Problem

Recommended Posts

Guest Rogerox

Hi all!When Im approaching for landing with FS9, the runway markings are not appearing, taking some time to show, and only when Im almost touching the runway.This only happens with FS9 here. With FSX all is normal.Using:Core2Duo E6600ASUS P5K Deluxe1066MHz XMS2 Corsair 2 x 1GBEVGA 8800 ultra SOMatrox TripleHead2Go 3840x1024x32 on 3 x 19' LCDsLatest nVidia DriversThanks in advance for any help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Rogerox

Some screenies can explain better.Please take a look.Thanks again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest bstolle

That's a zoom problem. If you would fly with zoom 1.0 the markings appear in the 'correct' distance.According to your screenshots you fly with about 0.3 and they 'pop up' much later (too late).TW, when landing from the VC I use a zoom factor of 0.5-0.6 in fs9.RegardsBernt Capt 767

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...