Sign in to follow this  
Guest rbrown3rd

FSX and TP reinstall no textures

Recommended Posts

I had to reinstall FSX. I did it in this order.1. Uninstalled FSX2. Defragged my hard drive3. Installed FSX4. Installed FSX SP15. Installed TP5 with SP1 optionI am getting the default scenery when running TP5. Any ideas on what I could have missed? When I look in the scenery library I see none of the TP texture folders added as addon scenery. When TP runs it always shows 0 textures being loaded but it does detect the sim and the location.I know I must have missed something somewhere in the process. Any suggestions would be greatly appreciated.Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

It never fails. After trying a couple of times to get FSX and TP5 running I posted a plea for help. That act must trigger something in the software because I just started up again for the third time and now TP is showing textures loading. Please disregard my original request for help. But, maybe someone could explain what might have been going on here. I swear I didn't change a thing but just restarted the packages for a third time. What do they say about the third time being a charm?

Share this post


Link to post
Share on other sites

it might have been something with your connection to the service provider (G are usually more problematic in that regard).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this