Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kakka11

only from 50 to 100 tps when i fly!

Recommended Posts

I everyone,i`m new here!(i hope is the right place:)I`m using FSX and Tileproxy(latest version),during the loading i get from 160 to 1200 tps and when i fly i have from 46 to 100(little bit low?),it takes forever to load tilesTexture res is 60cm X pixelScenery complexity is on medium I have good internet connectionAMD 64X2 5200 witn 3 gig ram and gforce 8800gts(640mb)I was just wondering if somebody can give me some tileproxy .ini file to try cuz i tried to mess with it but still problemsIt seems there`s like a bottle neck or something......BTW this is an awsome program!!(sorry x my english)Please help!!:)Thank you for help guys!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Lock your FPS to 20 or even 15 in the Display settings of FSX.If this is not enough, edit your fsx.cfg:Raise the FIBER_FRAME_TIME_FRACTION in the MAIN sectonto 1.0 or 1.33. This will affect frame rate negatively, butboost Tiles per Second.Christian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx man x the replay but if i put a limit on fps to 15 or 20 the frame rate goes drasticly down to 10-12 fps and still long time to load tiles(always around 40-60 tps during flying)If i put unlimited frame rate goes at 50 fps and no difference on time loading !!Thx m8

Share this post


Link to post
Share on other sites