Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest PizzicatoUK

Does anyone know what's causing this?

Recommended Posts

Hi guys, I'm currently running Active Sky Advanced with FSX (with Acceleration) and I'm getting frequent, instant switches between cloud formations. The "bad" formations in particular look like a bug rather than something that's intentional.The two images below were taken within a couple of seconds of one another and the transition was instant. Good Clouds:http://s120.photobucket.com/albums/o183/Pi...nt=fsscr001.jpgBad Clouds:http://s120.photobucket.com/albums/o183/Pi...nt=fsscr000.jpgI'm currently running an Intel i7 2.67Ghz, 6Gb RAM, Radeon HD 4800 (with latest drivers) with Vista Ultimate (64 Bit).Any help you can provide would be much appreciated because this problem is quite frustrating and is really detracting from my flights. Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,Thanks for those pictures. It's not the clouds, but the visibility layer that is coming into view. On the visibility tab what are your settings?Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,Thanks for those pictures. It's not the clouds, but the visibility layer that is coming into view. On the visibility tab what are your settings?Thanks,
Hi Jim,Thanks for the response. A combination of your question plus a thorough search of the forum seems to have revealed my problem. I turned off the Haze Layer and teh problem seems to have vanished. Thanks again taking the time to reply.Pizzi

Share this post


Link to post
Share on other sites