Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Batur77

A fatal error problem on my video card in the middle of FS

Recommended Posts

Although it happens rarely, it's really boring and irritating to encounter that sort of problem almost everytime in the middle of some important tasks, regardless of using FS, my computer is locked up and crashes instantly and my screen specks, as for the rest of the operation as what i am expected to do is to restart the computer from the reset button with a fine edged pencil.Having restarted the computer, i get the message from Windows which is:STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER STOP: 0x100000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER_MBrand of my video card is: Ati Radeon HD 4800 SeriesIn the attachment will you be able to find 2 screen shots for the error messages i have received right after having restarted my computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Although it happens rarely, it's really boring and irritating to encounter that sort of problem almost everytime in the middle of some important tasks, regardless of using FS, my computer is locked up and crashes instantly and my screen specks, as for the rest of the operation as what i am expected to do is to restart the computer from the reset button with a fine edged pencil.Having restarted the computer, i get the message from Windows which is:STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER STOP: 0x100000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER_MBrand of my video card is: Ati Radeon HD 4800 SeriesIn the attachment will you be able to find 2 screen shots for the error messages i have received right after having restarted my computer.
Hmmm, how did you get a thread stuck. What color was it. Just kidding of course. Sounds like a driver issue to me. What changed or is this a new card you put in or a new driver. Has it been working for awhile?Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hmmm, how did you get a thread stuck. What color was it. Just kidding of course. Sounds like a driver issue to me. What changed or is this a new card you put in or a new driver. Has it been working for awhile?Bob
Hi Bob,Well this matter has been happening since the time i bought this computer with the very first use though i get this error very rarely. I could not solve the problem exactly, it seems to me very hard to pin down the cause of the problem.Yes it happens, but it happens rarely. Is it a hardware problem or can it be rectified with a software assistance ? I have already installed an update for the driver and as well as for the display which is for Ati Radeon Hd 4800 series and Samsung screen. However, I do not think this is the cure for the core of this problem. Have you got any different ideas ?

Share this post


Link to post
Share on other sites