Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

flymo

RC 4.3 -no ATC sound or chatter, Vista-64

Recommended Posts

Hello, I purchased RC 4.3 download version, and I have been working with it for hours without getting it to work, so now i need some help please... :( I run Vista-64 and FSX, and after RC installation I ran into the msstdfmt.dll problem, but got it registered with regsvr32, and everything looked ok. The problem is that I dont get any contact with ATC, and no chatter. The RC window shows, and if I tune the radio manual I can hear ATIS (From RC-4).But pressing 1, 2, or any other default key combination dont seem to do anything, and tuning the radio to clearance or ground does not help. Total silence, and RC windowd stays unchanged.I have tried change key assignments, and about every option there is, display text on/off, sound settings in FSX, run as admin, etc, but no luck. No response in RC window, and no other sound than ATIS. I also often get a message that RC has stopped responding when i close it. But i seems to run ok while its running. I have read the manual, the FAQ, search this forum, and it seems like the FAQ may be a little bit of regarding 64 bit Vista, and folder for dll's? But I have now unregistered the dll file, and put it in the SYSwow64, and registered it again. No change.I have no error messages exept when i close RC, but from the forum I read that there maybe is more than just msstdfmt.dll that has to manually go to the syswow64 folder and be registeredSo my question is which other files that may be, and if it's possible that my problem is regarded to this, or if it's ok as long as I dont get any error messages. What do I need to do to find a solution?Do you want/need some logs?Thaks in advance,Christian P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!