Sign in to follow this  
Guest

AI Traffic not showing up!!!

Recommended Posts

Ok here's the scoop,I finally got AI to show up after I had to reinstall the whole MSfs2002 no probs there thought myself great now i cann start to enjoy the simulator more. I downloaded AI flight plans added them in with compiler / decompiler followed the instructions. OK I go to start the flight and not a plane in the sky nothing not even a bird!! I was told to reinstall the Traffic .BGL file which I did from disk 2 and nothing, So I unistalled MSFS2002 again and the Stock AI was back.I need to find out what I am doing Wrong!Any input would be appreciatedNigel:-violin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

The same thing happened to me. Although I never did get my default planes back, because I used repaints, I did manage to populate every gate at my airport using Project AI aircraft. The auto-installer installs the airline you chose, and the flight plans. It is the best frame-rate friendly, and AI aircraft I have ever seen. Ask around, I never did get the default planes back. Just look at my 45 reply post. http://projectai.flight1.net/certified/installers.htm That is the link for the airline packages and installer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jerrycwo4Most of the time I find that "missing aircraft" are caused by either the "ATC" percentage turned down too low, or the below missing files.jerry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this