Sign in to follow this  
Guest anthonye

Problem at Heathrow-help required

Recommended Posts

Once I come to the active runway at heathrow the frame rates drop to 1 fps. If I continue and somehow manage to take off then the frame rates are back again to normal which in my case is 20. This does not happen when i leave the active and taxi. This happens with ATC and AI enabled, have not tested without AI. Same with landing. As soon as I touch down FPS drops to 1 till I leave active.Can anybody else please confirm this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

>Once I come to the active runway at heathrow the frame rates>drop to 1 fps. If I continue and somehow manage to take off>then the frame rates are back again to normal which in my case>is 20. This does not happen when i leave the active and taxi.>This happens with ATC and AI enabled, have not tested without>AI. Same with landing. As soon as I touch down FPS drops to 1>till I leave active.>>Can anybody else please confirm this?Works fine here about 17-20fps most things are up high, never had it that low before. Do you have any extra scenery installed for the UK ?AMD2100Win XP768 RamTi4600 with 4467 driversAnthony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this