Sign in to follow this  
Cactus521

FS2004

Recommended Posts

All the trees look like they are painted on black cardboard looking squares, also all lights like strobe, wing tip etc.Once in the sim, incredibly long load times to do anything! want the menu 30-45 seconds, then click on weather another 30-45 seconds then click OK and wait another45 - 55 seconds.....Drives me nuts!My computer is 850 MHZ and have GEForce II MX My Ram is only 128 could that be the problem? Any suggestions will be appreciated & tried.... I've left the 2004 almost totally default. Thanks Eddie

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I think more RAM would cetrtainly help things along- what Operating System are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you enabled anisotropic filtering through a tweaker? If you have, you must also enable trilinear filtering in the sim's display settings. Given your system specs, the sim would have defaulted to bilinear filtering...that should fix the trees...Also--regarding slow menu access, 128 megs RAM simply won't work for FS2004, despite what the min requirments state. I had to upgrade from 256megs to 384megs...that's what I consider the bare minimum to get FS2004 to function...-John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this