Sign in to follow this  
Guest Ataka

Frame Rate Drop - Pls Help

Recommended Posts

Hi all, I have encounted a major problem with FS9 this morning. Yesterday I was fly FS9, no problems and I was getting good FPS. Today I went to have a fly and now I have a major problem. When I am sitting in the default cessna (any aircraft for that matter) I am only getting 6-7FPS. Then when I throttle up and start to roll, my frames drop to 1FPS. The funny thing is that, once my wheels leave the ground, my frame go back up to 7-8FPS.This is only affecting my FS9. I have tried other games on my system and they all work fine. I have the latest drivers (52.16), and I have tried deleting my FS9.cfg file (still have the same problem)I dont understand it, yesterday I was flying with frames of about 20FPS (I have my frame rate locked at 20FPS) and had no problems. This morning, it's a different story.....Please could someone give me some advice to what is going on. Is any one else having this problem ?ThanksAtakaP4 2.8 (800FSB) with HTGigabyte 2004 GT Edition M/B (Intel 865PE)2x512 DDR400 RAM120Gig 7200rpm SATA HDDAGP GeForce FX5600 256MD Video Card (52.16)PCI GeForce 4 MX440-SE 64MD Video Card (52.16)XP Home

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this