Jump to content

Sign in to follow this  
Guest CYYJ1968

New Problem With FS-9

Recommended Posts

Guest eatkins

Hi All,Well I have a problem with FS-9 (No update) that I have never had. I moved my computer from one desk to another and now FS-9 will load to the cockpit but will hang there. Of if it does not hang the frame rates are now in the 01-06 range. I had been getting 15 to 20 range before the move.I have not change any setting on the computer or FS-9. I can bring up task manager and I see that the CPU (Intel 2.4) in being hammered at 100% all of the time that FS-9 is running. I am at a lost to see what has happened to FS-9. All other programs seem to work as they did before the move.Anyone have an Idea???EddieSystem Type2.4 Intel Chip1 Gig Main Board MemoryRadeon 9800 pro 128Meg Video CardCATALYST Windows XP 6.14 - DriversSound Blaster Live Platinum (Newest Drivers)XP Pro OS Sp-2DirectX 9.0cFS-9

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest NTL199191

It could be a virus/Spyware/Adware on your system... FS9 wouldnt take up that much CPU with 1GB of RAMNick

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest CYYJ1968

Open the case and check that all of your components and connectors are properly seated. They may have become unseated during the move.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...