Jump to content

Sign in to follow this  
Guest jeffg

Servinfo

Recommended Posts

Guest jeffg

I don't know if this is the place to ask this but there is no forum on servinfo,I have servinfo on my desktop with no problems but I installed it on my laptop and it does not find any servers.I checked my desktop and it works.I have no virus programs running or firewalls up so I can't figure this out any ideas? JeffG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest kickin_chicken

Double check your router/firewall settings. There should be no problem running Servinfo on any computer. I just installed it on another computer and it didn't work until I changed my Linksys router settings to allow the same UDP ports for my other computer. Also, you could post a question like this on vatsim.net's forums since most people who use Servinfo also fly online with Vatsim.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest jeffg

How do you change the linksys settings? JeffG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Agamemnon

HiYou read the manual or post over at the hardware forum.Troy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest jeffg

Thanks,I will post over at the hardware forum for this problem. JeffG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...