Sign in to follow this  
Gramsca

Fsrecorder Instant Replay Problem Please Help :/

Recommended Posts

Hi. I when I press instant replay to see a replay the aircraft disappears. It is playing normally as if you were in the aircraft but the airplane disappears! You are just randomly floating. Its weird, I am using PMDG 737 NGX and EzDok Cameras.

 

Thanksss!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Dunno.. Never have had that issue here. Both in replays, or playing a recording.

Could be an Ezdoc issue I suppose.. Not sure as I don't use it.

The only thing I wish it did was remember all the mode, speed, etc settings on the playback.

But as far as running, no problems. I use it to make all my FS videos because the frame rate

is a lot smoother than FRAPS with my puny hardware.

It's a hassle editing the sound in, but not much too it..  Just a pain vs sound with FRAPS..

 

A semi recent one made with FSrecorder..  My last trip into Branson as an artificial Southwest

buoy. KHOU to KBBG.  A visual to 14..  The wind was kind of scruffy.. I was running vref+10 at

141 knots. And ended up needing it a bit due to the wind shifting around.   :/

You might have to watch it on utoob to see it 720p HD.. Not sure..

The scenery is freeware.. FSX default did not have that airport.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this